Informatie groep 1-2

In onze klas zitten momenteel 19 kinderen. Wij werken het hele jaar door met thema's. De kinderen rekenen uit de methode Rekenrijk welke ook in groep 3 t/m 8 wordt gehanteerd. Ook geven wij in alle groepen Kanjertraining. Vanaf groep 1/2 krijgen de kinderen bij ons op school al Engels!!

Op maan- en donderdag zijn wij te vinden in de gymzaal. Op maandag staat er een spel- of muziekles op het programma en op donderdag een gymles. De gymtijden zijn voor beide dagen 10.30 tot  11.45 uur. De kinderen lopen samen met de juf naar de gymzaal. Om 11.30 uur mag u als ouder/verzorger uw kind in de gymzaal helpen met aankleden en daarna mee naar huis nemen. Indien u niet de mogelijkheid hebt uw kind te komen helpen met aankleden, dient u dit van te voren aan de juf te melden!

Juf Romy (ma.di.wo.do.)    Juf Lisette (vrij.)