Informatie groep 5/6

In groep 5/6 zitten 20 kinderen.
In groep 5 zitten 8 kinderen en in groep 6 zitten 12 kinderen.
Op maandag t/m woensdag staat juf Sabine voor de groep en op donderdag en vrijdag staat juf Kim voor de groep. Eind november komt juf Cynthia terug van haar zwangerschapsverlof en staat zij op donderdag en vrijdag voor de groep.

Met rekenen, taal en spelling werken we met Snappet, groep 6 gebruikt hiervoor een Chromebook en groep 5 een tablet. Daarnaast zijn er nog veel andere vakken, zoals wereldorientatie, Engels, schrijven en verkeer. Op dit moment werken we ook aan het thema Vriendschap.

Op maandag en donderdagmiddag hebben de kinderen gym van 14.30 tot 15.15 uur. De kinderen eindigen op deze dagen bij de gymzaal.

Op maandag, woensdag en vrijdag is juf Lilian in de klas voor extra ondersteuning. Ook hebben we op maandag, dinsdag en woensdag hulp van juf Anita. Daarnaast zijn er regelmatig stagiaires in de klas. Op dit moment is dat op donderdag juf Laura en op vrijdag meester Rick.