Welkom op de pagina van groep 7/8!

Groep 7/8 van het schooljaar 2017-2018 bestaat uit 20 leerlingen; 8 leerlingen in groep 7 en 12 leerlingen in groep 8. Op maandag tot en met donderdag staat juf Anne voor de groep. Op vrijdag staat Juf Astrid voor de groep.

In groep 7/8 wordt er gewerkt aan veel verschillende vakken. Met rekenen, taal en spelling werken de kinderen via hun chromebook met het programma Snappet. Voor deze vakken kunnen de kinderen ook thuis oefenen en zich inloggen via Snappet. Op deze pagina vinden jullie links en downloads.

Op maandag en donderdag gymmen de kinderen van 13:00 tot 13:50. De kinderen worden verwacht bij de gymzaal.

Naast de vakken staan er voor groep 7/8 ook veel (nieuwe) activiteiten op het programma. Hierbij kun je denken aan de Kinderpostzegelactie, schoolschaken, schoolschaatsen, schoolhandbal, schoolvoetbal, kamp en de musical. Foto's van de activiteiten kunnen jullie bekijken via het Mijnalbum van De Vijzel.

Wat kun je op deze pagina vinden?

Alle oefenbladen van topografie en Engels, Overzicht open dagen voortgezet onderwijs (volgt in november), Voorbereidingsbladen spreekbeurt, boekpromotie en werkstuk, Link Bloon: inlog: (voornaam)devijzel, wachtwoord vijzel, QLict (mijnklas): ...

Downloads groep 7/8