Ouderraad en Medezeggenschapsraad

Hallo ouders en leerlingen!
Wij willen ons graag aan jullie voorstellen. Wij zijn de Ouderraad van OBS de Vijzel.

De ouderraad organiseert elk jaar het schoolreisje voor de groepen 3 tot en met 7, organiseert en ondersteunt de feesten op school, denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerst, Pasen. De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders die graag wat voor de school en de kinderen van de school willen doen.

or2

Ons e-mailadres is: or@obsdevijzel.nl

Medezeggenschapsraad

De Medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit vertegenwoordigers van de ouders en van het onderwijzend personeel. De MR overlegt met de directie, de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) en het schoolbestuur over belangrijke schoolzaken zoals:

- vaststelling vakantieregeling

- bestuursformatieplan

- organisatie

- schoolplan

- ouderhulp

- bestuursstructuur

MR en OR

De Vijzel heeft zowel een Medezeggenschapsraad (MR) als een ouderraad (OR).

De ouderrraad bestaat uit een aantal ouders, we streven naar minimaal 1 ouder per groep. De Ouderraad is verantwoordelijk voo ...